Vacatures

Je kan deelnemen aan het Professional PhD Program (PPP) door te solliciteren op beschikbare vacatures of zelf een bedrijf voor te stellen.

ppp_logo_blue1              

!! NWO zoekt een promovendus voor een vacature als junior beleidsmedewerker voor 0,8-1,0 fte voor 6 maanden binnen het Professional PhD Program bij het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO). Gewenste startdatum is 01 december 2017 of 01 januari 2018. Kom werken bij NWO in Den Haag tijdens je promotie en solliciteer vóór 17 november 2017 !!

ppp_logo_blue1              

!! NWO zoekt een promovendus voor een vacature als junior beleidsmedewerker voor 0,8-1,0 fte voor 6 maanden binnen het Professional PhD Program bij Sociale en Geesteswetenschappen (SGW). Gewenste startdatum is 01 december 2017 of 01 januari 2018. Kom werken bij NWO in Den Haag tijdens je promotie en solliciteer vóór 5 november 2017 !!

PNN werkt samen met Academic Transfer bij de vacatureplaatsing.

at-logo

Voor meer informatie over het PPP zie deze infosheet of lees dit artikel in het NRC Handelsblad of mail Mina Karami via mina.karami@hetpnn.nl!

You can participate in the Professional PhD Program (PPP) by applying for any available vacancies or by proposing a company yourself.

ppp_logo_blue1              

!! NWO is looking for a Dutch-speaking PhD candidate for a vacancy as junior policy advisor for 0.8-1.0 fte for 6 months in the Professional PhD Program at the Netherlands Initiative for Education Research (NRO). Expected starting date is 01 December 2017 or 01 January 2018. Come and work at NWO in the Hague during your PhD and apply before November 17, 2017 !!

ppp_logo_blue1               

!! NWO is looking for a Dutch-speaking PhD candidate for a vacancy as junior policy advisor for 0.8-1.0 fte for 6 months in the Professional PhD Program at Social Sciences and Humanities (SSH). Expected starting date is 01 December 2017 or 01 January 2018. Come and work at NWO in the Hague during your PhD and apply before November 5, 2017 !!

PNN works with Academic Transfer on the placement of vacancies.

at-logo

For more information on the PPP see this infosheet or mail Mina Karami via mina.karami@hetpnn.nl!