Het PNN is de landelijke belangenorganisatie voor en door promovendi in Nederland. De drie belangrijkste doelen van het PNN zijn het informeren en het adviseren van de overheid en maatschappelijke organisaties op het gebied van promovendi en de kwaliteit van de promotietrajecten, het vergroten van de effectiviteit van onze leden (de lokale promovendi-organisaties) door het faciliteren en ondersteunen van hun activiteiten, en het bevorderen van de loopbaanperspectieven van promovendi in Nederland.

Algemeen bestuurslid

Functiebeschrijving
Als algemeen bestuurslid heb je de ruimte om je te richten op de politieke en bestuurlijke kant van de promotie, en om je kwaliteiten in te zetten bij het organiseren van bijvoorbeeld het research career event. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een teamspeler die goed zelfstandig kan werken en initiatief toont. Je kunt ongeveer 4 uur per week investeren in je PNN werkzaamheden, je toont initiatief en hebt de ruimte om daarmee nieuwe plannen en activiteiten te initiëren en uit te voeren.

Wat biedt het PNN?

  • Ruimte om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de positie van de Nederlandse promovendi en de kwaliteit van het promotietraject
  • De mogelijkheid om in het academische veld jouw kwaliteiten in te zetten om te werken aan verbetering van het systeem van promoties
  • De gelegenheid om bij te dragen aan loopbaangeoriënteerde projecten, zoals het Professional PhD Program, dat promovendi de kans geeft tijdens hun promotie een aantal maanden bij een niet-universitaire organisatie te werken.
  • Mogelijkheid tot het uitbouwen van een netwerk
  • Werken in een enthousiast team van bestuursleden
  • Een vergoeding voor de reiskosten die je maakt vanwege je bestuursfunctie.

Heb  je interesse, stuur dan je CV en motivatie naar info@hetpnn.nl.